FN´s verdensmål

Udsatte børn, kvinder og mænd har brug for dit bidrag – mere end nogensinde før!

For kun 235 kroner kan du sikre, at en hel familie kan brødfødes i en hel måned.

For kun 1.200 kr. kan du sikre uddannelse for et barn inkl. bøger, uniform, skriveredskaber og et måltid mad.

Charity For Life arbejder med 7 ud af 17 verdensmål. Vi bidrager således til en bæredygtig udvikling, som vi i fællesskab kan nå i mål med. Vi har alle sammen en pligt til at give vores bidrag til, at udviklingen går i en bæredygtig retning.

Afskaffelsen af fattigdom er fortsat en af de største udfordringer på globalt plan. Antallet af mennesker, der lever i ekstrem fattigdom, er halveret, men stadig kæmper for mange med at få opfyldt de mest basale menneskelige behov. Charity For Life vil gerne være med til at præge denne udvikling. Derfor har vi lanceret en række tiltag, som skal sikre, at flest mulige mennesker kommer ud af ekstrem fattigdom.

Charity For Life sikrer overlevelse for mennesker gennem udlevering af husholdningspakker bestående af basale fødevarer.

Sundt liv og trivsel er et af de 17 verdensmål, som indgår i udviklingsdagsordenen for bæredygtig udvikling frem mod 2030. En integreret tilgang er afgørende for fremskridt på tværs af de forskellige mål. Charity For Life etablerer læge camps, hvor mennesker får medicinsk behandling og basal medicin. Charity For Life sender også renoveret hospitalsudstyr til hospitaler, som ikke har tilstrækkeligt hospitalsudstyr, eller hvis udstyr er nedslidt.

Vandmangel påvirker ca. halvdelen af verdens befolkning. Det er et alarmerende stort tal, som forventes at stige i takt med den globale opvarmning pga. klimaændringerne.

Rent vand er essentielt for menneskers overlevelse og spiller også en stor rolle for menneskers sundhed. Vi installerer rentvandsanlæg i udsatte områder, hvor der er tørke eller forurenet vand.

Mange lande er tæt på at udtømme deres kilder med vedvarende ferskvand og må nu regne med alternative kilder. Tørke og ørkendannelse forværrer disse tendenser. Charity For Life installerer rentvandsanlæg i udsatte områder, hvor der er tørke og/eller forurenet vand. Hvor der ikke findes elektricitet, sikrer vi elforsyning via solcelleanlæg.

Flere og flere mennesker får en uddannelse, men vi skal være med til at sikre, at ALLE mennesker får et tilbud om basal uddannelse. Vi skal være med til at sikre, at ALLE børn kommer i skole og får mulighed for at få en uddannelse. En god uddannelse kan i mange tilfælde være en farbar vej ud af ekstrem fattigdom for hele familier. Charity For Life har flere tiltag, som sikrer, at børn og unge kan få en uddannelse. Vi sponsorerer uddannelse på skoler og sågar også mobile skoler, der tager skolen ud til der, hvor børnene har et behov.

Selvom mange mennesker har fået forbedret adgang til vand og sanitet, er dalende forsyninger af rent drikkevand stadig et stort problem. Alle kontinenter er påvirket af denne sørgelige udvikling.

I disse tider oplever vi drastiske konsekvenser af klimaforandringerne. Udledningen af drivhusgasser fortsætter desværre med at stige, og udledningen er i dag mere end dobbelt så høj som niveauet i 1990. Den globale opvarmning forårsager langvarige ændringer i vores klimasystem. Derfor er jorden truet med uoprettelige konsekvenser, hvis ikke vi handler nu. Charity For Life vil bidrage med træplantning, som er et værn mod oversvømmelser, stigende temperaturer, jordskred, forurening mv.

(WASH) programming to protect everyone’s long-term health.

SPONSORER

At styrke vores mission: At hædre vores sponsorer
Registrer dig nu for at forudbestille Ramadan dadelæsker. Vi vil informere dig, når produktet er klar til salg. Venligst efterlad din gyldige e-mailadresse nedenfor.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.