Abonnementsbetingelser

Gældende fra 01. februar 2024

Generelle oplysninger

Charity For Life, Velgørenhedsorganisation CVR. nr.: 41665521
Adresse: Frøhaven 7, 2630 Taastrup
E-mailadresse: info@charityforlife.dk.
Telefonnummer: 42528523
Etableringsår: 2021

Produkter
Medlemsskab hvor der betales med et fast månedligt beløb. 

  • Personligt medlemskab betales med 25 Kr./md
  • Forretningsmedlemskab betales med 25 Kr./md
  • Familiemedlemskab betales med 100 Kr./md. Hele husstanden med samme bopæl optages som medlemmer – dog er det maksimum 4 personer der kan stemme til en generalforsamling

Alle midler anvendes af Charity For Life i henhold til vedtægterne dvs. til fattige mennesker der har behov for hjælp og i henhold til vedtægterne.

Betaling
Der kan betales via bankoverførsel (netbank), MobilePay (796 053), eller betalingsmodul via hjemmesiden eller ved en fast månedlig bankoverførsel til Reg 6610 Konto 000185 7019.
Obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. 

Abonnementer og ratebetaling

For abonnementer og rater gælder, at abonnementsprisen eller raten, som er oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode eller rate. Kvittering for trækket tilsendes pr. mail, og det er dit eget ansvar at gemme denne.

Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.

Vi kan ikke tage specielle forholdsregler i forhold til særlige former for spamfiltre eller mailadresser, så det er dit eget ansvar at sikre, at du modtager mails fra os. Har du problemer, kan du naturligvis altid kontakte os

Abonnementsperiode

Abonnementsperioden er typisk månedsvis eller årlig. Abonnementet fornys automatisk, medmindre det opsiges.

Kundeoplysninger

Ved tegning af abonnement skal abonnenten give Charity For Life korrekte oplysninger om kundestamdata på abonnentens kontaktperson, hvortil alle oplysninger om anvendelse af abonnementet kan sendes. Dette omfatter blandt andet oplysninger om indkaldelse til generalforsamlinger og andre relevante møder.

Kundestamdata omfatter oplysninger om kontaktpersonen:

Navn

E-mail

Mobiltelefonnummer

Adresse

Ændringer i abonnentens kundestamdata skal meddeles skriftligt til Charity For Life.

Formål med indsamlingen af persondata

  • administrere dit medlemsforhold
  • kontakte dig om medlemskab
  • sende dig nødvendig information om dit medlemskab
  • give dig stemmeret ved din Røde Kors-afdelings generalforsamling
  • administrere dine indbetalinger
  • sende og kontakte dig markedsføringsmateriale, såfremt det er i overensstemmelse med den til enhver tid gældende markedsføringslov

Udsendelse af information og andet materiale til abonnenten

Abonnenten accepterer, at Charity For Life udsender nyhedsbreve og anden information til abonnenten, som af Charity For Life vurderes at være relevant i forhold til Charity For Life’s arbejde, samt at Charity For Life på den baggrund kan indsamle og opbevare kontaktoplysninger på modtagerne af nyhedsbreve. Modtagere af Charity For Life’s nyhedsbreve kan frit afmelde fremtidig modtagelse af nyhedsbrevet.

Overdragelse af abonnement

Abonnementer kan ikke overdrages.

Tvisthåndtering

Disse abonnementsbetingelser er underlagt dansk ret. Enhver tvist, som måtte opstå i forbindelse med disse abonnementsbetingelser, herunder tvister vedrørende aftalens eksistens eller gyldighed, skal afgøres ved voldgift ved Voldgiftsinstituttet efter de af Voldgiftsinstituttet vedtagne regler herom, som er gældende ved indledningen af voldgiftssagen.

Opsigelse

Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at logge ind på din bankkonto og selv stoppe abonnementet. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales. Du kan også skrive til info@charityforlife.dk. 

Ratebetaling

Du har ved din tilmelding forpligtet dig til at betale det fulde beløb, også hvis du har valgt at betale i rater.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Dog skal du være opmærksom på at sponsorater, donationer og medlemskab som du allerede har betalt for i en given periode ikke kan refunderes. Du kan til enhver tid slette fremtidige betalinger via din egen netbank eller ved at sende en anmodning til Charity For Life på info@charityforlife.dk. Såfremt du vælger at sende en anmodning til Charity For Life, så vil vi slette dit medlemskab indenfor 14 dage.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
Medlemskab som allerede er betalt. Sponsorater som allerede er betalt. Donationer som

Registrer dig nu for at forudbestille Ramadan dadelæsker. Vi vil informere dig, når produktet er klar til salg. Venligst efterlad din gyldige e-mailadresse nedenfor.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.