Hovedbestyrelse

I Charity For Life arbejder vi ud fra filosofien:

”Giv til dem som ikke kan give tilbage”

Charity For Lifes bestyrelse består erfarne og kompetente personer med masser af erfaring med velgørenhedsarbejde. Alle arbejder med velgørenhed fordi det er en passion og uden nogen form for lønninger og vederlag. På den måde sikrer vi at mest mulig hjælp videresendes til vore samarbejdspartnere.

Bestyrelsen har stor diversitet med ældre såvel som yngre kræfter, således at vi kan sikre at Charity For Life har en lys fremtid med personer med forskellig baggrund og erfaring. Bestyrelsesmedlemmerne har forskellig uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. Økonomi, ingeniør, jura, sundhed- og teknologi hvor bestyrelsen i dagligdagen arbejder som direktør, afdelingsleder, selvstændige, senior management Consultant, Senior Competency Development Professional, Labour Relations Partner og chefkonsulent. Med denne diversitet kombineret med vores mangeårige erfaring med velgørenhedsarbejde er vi i stand til at udføre de mest komplekse projekter.

0 + Dkk

Indsamling

0 +

Nødhjælpspakker

0 +

Donationer

Hovedbestyrelse

Mød vores hovedbestyrelse !

SPONSORER

At styrke vores mission: At hædre vores sponsorer
Registrer dig nu for at forudbestille Ramadan dadelæsker. Vi vil informere dig, når produktet er klar til salg. Venligst efterlad din gyldige e-mailadresse nedenfor.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.