Plantning af frugt træer

kr.2,500

Beskrivelse

Træplantning

Indsamlet: kr. 200 Mål: kr. 18.000

Vi oplever klimaforandringer som følge af forurening og ukontrolleret skovhugst. Ved at donere til plantning af træer kan du medvirke til at vi kan genskabe balancen i verden.

Når du er med at plante træer så sikrer du en renere luft, modvirker oversvømmelser, gør landskabet smukkere, skaber skygge, modvirker klimaforandringer.

Der findes mange typer træer og i forskellige størrelser som kan kæbes til beplantning. Pris pr. plante af hænger af type og størrelse. Herudover skal man regne med at en plante kræver pasning i den første tid mht. vanding mv. Derfor er det vanskeligt at give en eksakt pris på plantning af træer. Den nedenfor angivne pris skal betragte som en gennemsnitspris for plantning træer inkl. den efterfølgende vanding mv.

Det koster kun 2.500 kr. at plante 100 frugt træer eller 1.400 kr. at plante “almindelige” træer. Du kan også donere et valgfrit beløb. Hvis du har en virksomhed som kan vi også hjælpe med at promovere din “grønne” profil ved at udstede et certifikat, hvis du donerer til plantning af mindst 500 træer.

 kr. 
Vælg Betalingsmetode
Personlige informationer

Kreditkort info.
Dette er en sikker SSL-krypteret betaling.
Handelsbetingelser

Total donation:  kr. 100,00